Доставка

извършва доставка до своите клиенти до всяка точка в страната.

Работим с куриерски фирми СПИДИ, РАПИДО и Real Delivery.

Поръчките направени до 17.30 ч се доставят на следващия работен ден.

В рамките на гр.София доставките се извършват  при следните условия:

- за следващия ден - за сметка на , с изключение на радиаторите за парно /ако са под 4 бр./.Важи за тегло на поръчката до 8 кг.

- в рамките на работния ден - към наложения платеж се добавят 4.00 лв. за сметка на клиента.Важи за тегло на поръчката до 8 кг.

Забележка: Доставката на радиатори за парно в рамките на гр.София за същия работен ден е изцяло за сметка на получателя - 8.00 лв.

При желание от страна на клиента, доставката може да бъде извършена с фиксиран час, като цената за услугата се поема изцяло от получателя /2.40 лв./

 

Най - краткият срок за доставка, който можем да предложим за Градски куриер е 90 минути от момента на подаване на заявката, при гарантирана точност на доставката като време с Real Delivery.

Ескпресни заявки в рамките на деня /до 90 минути/ се приемат до 16.30 ч.


В страната доставките се извършват до адрес на клиента с куриерска фирма СПИДИ, като доставката се поделя между и клиента.

За пратка до 20 кг, цената на доставката, която поема клиентът е 4 лв.

Застраховката и процентът върху наложения платеж са изцяло за сметка на "БИ ЕН ГРУП" ЕООД.

ЗА ПОРЪЧКИ НА СТОЙНОСТ НАД 200 ЛВ. ДОСТАВКАТА Е ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА "БИ ЕН ГРУП" ЕООД.

Всички радиатори пътуват застраховани и се проверяват преди да бъдат изпратени на клиента в склада на " и от куриерската фирма.

При констатиране на нарушена цялост на пратката, дефекти и други несъответствия, рекламации се предявяват в присъствието на куриера в момента на предаването на пратката.

поема отговорност за цялостта и изрядното състояние на пратката до момента на предаването й на куриера.

За населените места от 2-ра зона, които се обслужват от "Спиди" АД по график в определени дни от седмицата и в случай, че се налага доставка извън тези дни, можем да предложим доставка с "Д и Д Експрес". Цената на доставката се коментира индивидуално за всяка пратка, в зависимост от населеното място и теглото на конкретната пратка.

Заявки за пратки с куриер приемаме:

- от понеделник до петък - от 09.00 до 17.50 ч за следващ ден и до 16.30 за същия ден /в рамките на гр. София/;

- в събота - от 09.00 до 12.50 ч - Пратки подадени след 12.50 ч  в събота се изпращат в първия работен ден /понеделник/.

Пратки, подадени през национални празници се изпращат в първия работен ден след празниците.